Kosovarët ia mësyjnë Ulqinit

Në vendkalimin kufitar mes Shqipërisë dhe Malit të Zi në Muriqan, kolona të gjata të automjeteve ka pasur gjatë ditës së marte, shkruan Gazeta Metro.


Metro gjendet në vendin e ngjarjes dhe një kolonë e gjatë prej 1 kilometër shihet në Muriqan.


Veturat po presin në radhë që disa minuta, shumica e tyre janë turistë nga Kosova që po shfrytëzojnë rrugën e Kombit për të shkuar në bregdetin malazez.

Destinacioni i preferuar i kosovarëve në Mal të zi mbetet akoma Ulqini.