Piktori Qazim Muja hap eksozitën figurative në Tuz

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Qendrën Kulturore-Informative “Malësia” do të organizojnë ekspozitën figurative “Refleksione” të piktorit Qazim Muja. 

Hapja e ekspozitës do të jetë të enjten, më 20 qershor 2019, ora 20:00, në QKI “Malësia” – Tuz.