Zenka – Mandiq – Nimanbegu, debate të ashpëra në Parlamentin e Malit të Zi (video)

Në një debat të ashpër në Parlamentin e Malit të Zi janë përfshi ministri shqiptar në Qeverinë e Malit të Zi Mehmed Zenka, nënkryetari i Kuvendit të Malit të Zi Genci Nimanbegu dhe kryetari i DF-së Andrija Mandiq.

Deabatin në tërësi mund ta ndëgjoni më poshtë.