Mjekësia në zi, ndahet nga jeta pediatri i njohur nga Ulqini Dr. Rexhep Spuzha

Dr. Rexhep Spuzha, foto: Lajme nga Ulqini

Është ndarë nga jeta në mënyrë të papritur në moshën 72 vjeçare doktori i njohur i fëmijëve jo vetëm në Ulqin dhe Tivar por në krejt Malin e Zi, shkruan Lajme nga Ulqini.

Dr Rexhep Spuzha ka lindur në Ulqin në vitin 1947. Shkollën e mesme të mjeksisë e ka përfunduar ne Cetinë ndërsa ka diplomuar në fakultetin e mjekësisë në Beograd në vitin 1970. Studimet specialistike nga Pediatria i ka përfunudar poashtu në Beograd.

Varimi i të ndjerit do të bëhet nesër me 8 qershor, e shtunë në ora 13:30, në varezet e Sallakut në Pinjesh.