Tragjedi në Shtoj

Dje, me 05 06.2019 në Shtoj të Ulqinit ndodhi nje tragjedi e madhe.
”Kiki- Kristian i Marash Nikes Ivani nga Kastrati i dha lamtumiren kesaj jete tokesore ne moshe 20 vjecare!
Me i miri i Kastratit, djal me sjellje e vertyte te larta, i edukuar e me miresjellje qe ia deshiron cdo moshatari .
Nje ngjarje e papritur qe la nje dhimje te thell prindet, farefisin, shoqerin dhe Shtoj e Malesi
Pac token e leht KIKI, Zoti i forcoft prinder e familjaret”, kështu shkruan në një post aktivistja e njohur në qytetin e Ulqinit Leze Lazari.

Për këtë tragjedi të madhe familjaret presin ngushëllime sot prej orës 17 deri 23 dhe neser prej orës 10 deri në ora 14 në funeralin e Shtojit (Shënkoll).