Lokali në Ulqin ofron edhe syfyrin gjatë muajit të Ramazanit

Prej ditës së marte Resturant Bonita stratoi me syfzre gjatë muajit të bekuar te Ramazanit. Syfyri sherbehet nga ora 23:00 deri ne oren 04:00 me ushqime tradicionale dhe shume artikell te tjera. Çmimet jan te volitshme dhe simbolike gjate muajit të bekuar te Ramazanit, kështu thuhet nga ky lokal