Festivali Bambo Fest ”ringjallë” Ulqinin (foto, video)

Bamboo MayFest është një festival i përvitshëm i muzikës dhe kënaqësisë që organizohet nga Bamboo Bar dhe Hotel Otrant.

Qëllimi i Bamboo MayFest është për të festuar fillimin e verës dhe në të njëjtën kohë për të kaluar një fundjavë të çmendur në botën magjike të muzikës pranë bukurive magjepse që të ofron deti Adriatik.

Numri i të rinjëve që po ndjekin këtë festival është mjaft i madh ku dominojnë të rinjtë nga Kosova, shkruan Ulqini Online.

Duket se Ulqini u ”ringjallë” pas ”gjumit dimëror”

#BambooMayfest 11th_edition #nata_II

Posted by Bamboo MayFest on Sunday, April 28, 2019