Tjetër suksesë për klubin e Taekwondo-së Ulqini

Të dielën me datë 07.04.2019 në Podgoricë u mbajtë kampionati i Malit të Zi për pionir dhe junior në të dy diciplinat ndeshje dhe forma. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 25 garues. Në diciplinën e ndeshjeve u shpallën plotë 11 kampion shtetërorë për vitin 2019 si dhe dy 🏆🏆 trofe. Gjithësejt 35 medalje të fituara për klubin e Taekwondo-së Ulqinit. 🥇24 medalje të arta. 🥈 6 medalje argjendi. 🥉5 medalje të bronzit dhe dy trofe.🏆 Në rënditjen e përgjithëshme ekipi i Taekwondo-së Ulqini u shpall kampion shtetëtror në diciplinën e Formave dhe në diciplinën e ndeshjeve kategorija e pionirëve.
Diciplina e Formave: 9 kampion shtetëtor, dy ekipe kampion dhe dy çifte kampion.
🥇 Nehrudina Muçoviq, Hava Malokraja, Ardit Kanaqi, Sara Dervishi, Enes Dushku, Arta Ismailaga, Fiona Kraja, Amrudin Hoxhiq, Sumeja Bisha.
🥈 Bledar Kasmi, Emina Llolloviq, Amin Nimanbegu, Sara Kraja.
Dy ekipe kampion: 🥇 Amara Bakalli, Enes Dushku, Bledar Kasmi. 🥇 Sara Kraja, Sara Dervishi, Arta Ismailaga.
Kategoria Çift: 🥇 Sumeja Bisha, Amrudin Hoxha 🥇 Enes Dushku, Arta Ismailaga.
🥈 Sara Kraja, Bledar Kasmi.
🥉 Sara Dervishi, Amar Bakalli.

Diciplina e ndeshjeve: 11 kampion në kategorinë e pionirëve, 1 nënkampion dhe 4 garues me mdalje të bronzit. Kampion për vitin 2019 u shpallen: 🥇Emina Llolloviq, Arta Ismaiaga, Amella Nuti, Mersida Demiri, Sara Kraja, Harun Dervishi, Bledar Kasmi, Enes Dushku, Tristan Leon Tivari, Eldar Muçaj, Sumeja Bisha.
🥈 Abdullah Dervishi.
🥉 Hakush Fici, Ismet Tivari, Daris Xhurretoviq, Amar Bakalli.

Garuesit më të sukseshëm ishin Enes Dushku, Arta Ismailaga me nga 4 medalje të arta dhe Bledar Kasmi me tri ndeshje të fituara. Në rënditjen e përgjithëshme klubi Taekwondo-së Ulqini shpallet kampion në diciplinën e Formave dhe kategorinë e pionirëve duke fituar dy trofe shumë të rëndësishme.

Pčrgaditur nga:
Taekwondo Ulqini:
Fikret Dushku, prof.