TAEKWONDO ULQINI SHPALLET KAMPION I MALIT TE ZI NË DICIPLINËN E FORMAVE

Kampionati shtetëror për kadet dhe senior. Të dielen Podgoricë u mbajtë kampionati i Malit të Zi për kadet dhe senior në të dy diciplinat ndeshje dhe forma. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 21 garues. Suksesi për ekipin e Ulqinit është gjithësejt 28 medalje të fituara: 10 medalje të arta, 8 medalje argjendi dhe 10 medalje të bronzit dhe një trofe. Në rënditjen e përgjithëshme ekipi i Taekwondo-së Ulqini u shpall kampion shtetëtror në diciplinën e Formave.
Diciplina e Formave: pesë kampion shtetëtor, dy ekipe kampion dhe një kampion çift.
🥇 Hana Tivari, Dion Mustafa, Hadi Resulbegoviq, Amra Dushku, Medina Kanaqeviq.
🥈 Vesa Dervishi, Amell Nuti, Merisa Malokraja.
🥉 Mehrudin Muçoviq, Maida Nimani, Ardit Dervishi, Armin Kanaqi.
Ekipet kampion: 🏆 Amra Dushku, Vesa Dervishi, Hana Tivari.
🏆 Ardit Dervishi, Dion Mustafa, Hadi Resulbegoviq.
Çifti kampion:🥇Amra Dushku, Dion Mustafa.
🥈 Vesa Dervishi, Ardit Dervishi.
🥉 Hana Tivari, Hadi Resulbegoviq.

Diciplina e ndeshjes:
🥇 Merisa Malokraja 🥇 Mervana Muçaj.
🥈 Ensar Ravja, Enis Kurtoviq, Amell Nuti, Medina Kanaqeviq.
🥉 Hadi Resulbegu, Isuf Gjenciq, Senaid Paleviq, Albjon Hykaj, Amra Dushku.

Info: Taekwondo klub Ulqini.