Kryetari i Komunës së Ulqinit uron udhëheqësit e Komunës së Tuzit

Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiqi i ka dërguar telegram urimi kryetarit të porsazgjedhur të Komunës së Tuzit Z.Nik Gjeloshaj dhe kryetarit të Kuvendit Z. Fadil Kajoshaj.

Duke i uruar punë të mbarë dhe suksese,ai në emër të Komunës dhe qytetarëve shprehet i bindur që strukturat e reja me maturi dhe pjekuri do të dijnë ta shpien përpara komunën e Tuzit, shkruan Ulqini Online.

Dëshiroj të keni shumë energji dhe durim në marrjen e vendimeve të duhura në përmbushjen e sfidave që ju presin , thuhet në telegram urimin e tij të z. Nrekiq.