Genc Prelvukaj dhe ”Lule e Bores” (video)

Me kenaqesine me te madhe ju njoftojme qe sot eshte publikuar kenga “Genc Prelvukaj – Lule e Bores”
Ne pershkrimin (Description) e kenges ne platformen Youtube i keni shenimet mbi autoresine

Kenga eshte ngarkuar edhe ne platformat tjera dixhitale 

Me poshte keni linkun e kenges 

https://www.youtube.com/watch?v=L_iPLmcx7bM&list=PLaEIMPwRwR8ZsX91IAWxH0ozsLi0-UmBl&index=2