Sonte mbrëmje letrare me autoren Gladiola Busulla

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Bibliotekën e Qytetit – Ulqin do të organizojnë mbrëmjen letrare “Pranverë poetike me Gladiolë”, me autoren Gladiola Busulla (Jorbus).

Mbrëmja do të mbahet të shtunën, më 23 mars 2019, ora 19.00, në Bibliotekën e Qytetit – Ulqin.