Futsall: Atmosferë e ”çmendur”, Ana e Malit shpallet kampion i ”Ulqini 2019”

Festa e ekipit Ana e Malit pas fitores

Në një atmosferë impozante sportive përfundoi turneu në futboll të vogël ”Ulqini 2019”.

Në ndeshjen finale të këtij turneu e cila zgjati më shumë se dy orë, futbollistët e Anës së Malit arritën të fitojnë ekipin Ulqini me rezultatin final 2:1 pas gjuatjeve nga pika e penalltive.

Ky turne zgjati 20 ditë ku pjesmarrës ishin mbi 20 ekipe me lojtarë cilësor nga Kosova, Shqipëria dhe Mali i Zi.