Në mbretërinë e mandarinave dhe klementinës të Anton Elezit nga Shtoji i Ulqinit (VIDEO)

Gazetarja Shpresa Sekiraqa sjellë storien rreth rritjes dhe vjeljes së mandarinave dhe klementinave të familjes Anton Elezoviq nga Shtoji i Ulqinit.

Çfarë tradite kanë në mbledhjen e agrumeve, sa hektarë janë te mbjella i mësoni në videon e mëposhtme të postuar në Klan Kosova:

Ora 7 – Në mbretërinë e mandarinave dhe klementinës së Ulqinit – Klan Kosova

Ora 7 – Në mbretërinë e mandarinave dhe klementinës së Ulqinit – Klan Kosova Gazetarja Shpresa I. Sekiraqa, sjelle storien rreth rritjes dhe vjeljes së mandarinave dhe klementinave të familjes Anton Elezovic nga Shtoji i Ulqinit. Çfarë tradite kanë në mbledhjen e agrumeve, sa hektarë janë te mbjella i mësojmë përmes materialit të saj.

Posted by Ora Shtate nê Klan Kosova on Sunday, December 30, 2018