Aksident komunikacioni në rrugën Ulqin – Tivar

Foto: jedro

Në autostradën Ulqin Tivar, tek tunelin Qafa, sot rreth orës 8.30 të mëngjesit ndodhi një aksident trafiku.

Sipas informacionit të para të portalit Jedro, në këtë aksident nuk ka lëndime përveç dëmtimit të një automjeti.

Sipas gjetjeve fillestare, shoferi humbi kontrollin e automjetit dhe goditi shkëmbin përgjatë rrugës.

Trafiku zhvillohet me një korsi.