“Art Club” ndan Çmimin Tradicional me rastin e shënimit të 28-vjetorit të saj

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të bëjë ndarjen e Çmimit Tradicional me rastin e shënimit të 28-vjetorit të saj.    

Ceremonia do të mbahet të premten, më 28 dhjetor 2018, në orën 11:00, në mjediset e Bibliotekës së Qytetit në Ulqin.