“Skenderbeu jep kushtrimin nga Kalaja e Ulqinit” (foto)

Ansasmbli Kombëtar i  Këngëve dhe Valleve ‘’Shota’’ nga Kosova nderoi qytetitn e Ulqinit me prezencen dhe shfaqjen madhështore në Ditën e Flamurit në qytetit tone.

Shfaqja ‘’KUMT’’ e dhënë nga Ansambli ‘’Shota’’ u përcoll me interesim të madh nga një numër shumë i madh të pranishmeve që atë natë paten fatin që të mund të jenë prezent në Qendren për Kulturë të qytetit tonë.

Valltari kryesor i Ansasmblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve ‘’Shota’’ Besnik Grajçevci duke shfrytëzuar rastin e pranisë në Ulqin realizoi disa fotografi shumë të bukura në Kalanë e Ulqinit.

Shijoni fotografitë mbresëlënëse nga Kalaja e Ulqinit.

Valltari kryesor i Ansasmblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve ‘’Shota’’ Besnik Grajçevci ne Ulqin

Posted by Promul UlqiniOnline on Friday, November 30, 2018