Otranti humb në finalen e Kupës Pavarësia në Korçë (video)

Ashtu si çdo vit në muajin nëntor, FSHF-ja ka organizuar Kupën Pavarësia për festat e flamurit. Në Korça kanë qenë pjesëmarrëse 4 skuadra. Skënderbeu, 2 Korriku i Prishtinës, Struga dhe Otrant i Ulqinit.

Ekipi nga Ulqini Otrant Olimpik arriti në finale por jo edhe që ta fitojë ate.

Ky trofe është fituar nga Struga, që ka arritur të mund Skënderbeun në gjysmëfinale me rezultatin minimal 1-0, kurse në finale ka mundur Otrantin, i cili me 11 metërsha kaloi në gjysmëfinale 2 Korrikun.