“Tirana Trophy 2018”, Ulqini shpallet kampion në diciplinën e formave


Në Tiranë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “TiranaTrophy 2018”. Ky aktivitet sportiv mblodhi 450 garues nga tetë shtete. Klubi i Taekwonod-së Ulqini u paraqitë me 35 garues.
Ekipi i Ulqinit shpallet kampionë në diciplinën e Formave, vendi i dytë në kategorinë e kadetëve të rinjë dhe grumbullojë 18 medalje të arta, 17 të argjendit dhe 8 të bronzit. Garuesi Hadi Resulbegu shpallet garuesi më i mirë në diciplinën e Formave.

Suksesi në diciplinën e garimit për ekipin e Ulqinit:
🥇 Enes Dushku, Sara Kraja, Merisa Malokraja, Mervana Mucaj, Bledar Kasmi, Dion Mustafa, Ardit Dervishi.
🥈 Amra Dushku, Amella Nuti, Albjon Hykaj, Amrudin Hoxha, Enis Kurti, Hadi Resulbegu, Abdullah Dervishi, Amella Nuti, Hakush Fici.
🥉 Mersida Demiri, Arta Ismailaga, Besart Kuqi, Harun Dervishi, Isuf Gjençiq.
Suksesi në diciplinën e Formave:
🥇Hadi Resulbegu, Enes Dushku, Hana Tivari, Amra Dushku, Vesa Dervishi, Sumeja Bisha, Amrudin Hoxha, Fiona Kraja, Edina Kraja, Medina Kanaqeviq.
🥈 Bledar Kasmi, Amell Nuti, Ardit Dervishi, Dion Mustafa, Sara Dervishi, Arta Ismailaga, Sara Kraja, Xheneta Kanaqeviq.
🥉 Mehrudin Mucaj, Armin Kanaqi, Hava Malokraja.

🏆 Vendi parë në Forma
🏆 Vendi i dytë në kategorinë e kadetëve të rinjë.

Falenderojmë të gjithë sponsorët që kontribuan për ekipin tonë.

Përgaditur nga FIKRET DUSHKU, prof