Aksi i rindërtuar Shkodër-Muriqan lehtëson qarkullimin, Shkodra ”më afër” Ulqinit (video)

”Shkodër-Muriqan, një segment i rëndësishëm rrugor, me fluks të lartë qarkullimi sidomos gjatë sezonit turistik, 4 muaj pasi iu nënshtrua rindertimit sot është një realitet i transformuar tërësisht dhe një tjetër model suksesi i Programit Kombëtar të rindërtimit dhe mirëmbajtjes së rrugëve”, kështu shkruan në një shkrim të tij kryeministri i Shqipërisë Edi Rama për këtë aks rrugor tashmë me pamje të re.

Ky aks rrugor është shumë i rëndësishëm edhe për qytetarët e Komunës së Ulqinit pasi Shkodra tashmë është kthyer pothujse në destinacion kryesor të përditshmëlm të tyre.

Video nga ERTV.

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/257889191504528/?t=10