Tribunë interesante në Ulqin

Sonte në Ulqin nën organizimin e Kuvendit të Ulqinit do të mbahet Tribunë shkencore me temë ”SHQIPTARËT DHE LUFTA E PARË BOTËRORE”.

Me kumtesa do të paraqiten DR. Elena Kocaqi dhe Dr. Nail Draga, mëson Ulqini Online.

Tribuna do të mbahet në hotelin Mediteran me fillim nga ora 19.