Ne kuader te projektit “Pergjegjshem per Ulqinin” i cili realizohet si pjese e programit “Ta vendosim korrupsionin ne muze”, me 18 dhe 19 tetore u organizua një trajnim dy ditor për organizatat e shoqerise civile te Ulqinit me qellim te rritjes se kapaciteteve te tyre ne lufte kunder korrupsionit.

Ligjeruse ne tema te ndryshme ishin Muzafer Caushi dhe Nazif Veliq, mësohet nga OJQ Mogul, trasnmeton Ulqini Online.

Në dialogun interaktiv u konstatua se qytetarët nuk janë sa duhet te in formuar per mekanizmat e luftës kundër korrupsionit si dhe per aktet kryesore te permbledhur ne Planin e integritetit.

Ne kuader te ketij projekti se shpejti do te organizohet dhe një te debate per këtë temë me perfaqesuesin e administrates lokale, si dhe nje ekspozite e foto dokumentacionit, ku od te rikujtojme opinionin me pasojat e korrupsionit gjate perivatizimit ne Komunen tone.

By admini