Nxënëset e shkollës ”Mark Nucullaj” nga Shtoji korrin sukses në një konkurs artistik ndërkombëtar

Në konkursin IV-të artistik ndërkombëtar PRIX JEUNESSE INTERNATIONAL, i cili u organizua nge fondacioni gjerman me të njëjtin emer, i titulluar “Dita që vura re se isha i/e fortë ” morën pjesë dhe korrën sukses nxënësit nga shkolla fillore ”Mark Nucullaj” e Shtojit.

Suksesin më të madh arriti nxënësja Eva Hota e cila fitoi trofe dhe çertifikatë për një nga tri vendet e para.

Poashtu u shpërblyen për publikim me certefikatë edhe nxënësiet Anabella Rudoviq dhe Gabriella Mirdita.

Në këtë konkurs kanë marrë pjesë nxënësit e moshës nga 6 deri 17 vjeç nga e gjithë bota.