Vendi i parë për ulqinakët në Zhablak


Të dielën me datë 14.10.2018 në qytetin e Zhablakut u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së Durmitor Open 2018. Në këtë aktivitet sportiv klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 35 garues në të dy diciplinat në Garim dhe Forma. Suksesi për klubin e Ulqinit nuk mungoj ku në rënditjen e përgjithshe doli klubi më i sukseshëm i cili shpërblehet me kupën e vendit të parë dhe kështu numëron trofeun e 19 për vitin 2018.

Në diciplinën e Garimit morën pjesë 25 garues.
Medalje të arta fituan 11 garues.
🥇 Medina Kanaqeviq, Dion Mustafa, Mervana Muçaj, Arta Ismailaga, Besart Kuqi, Enes Dushku, Bledar Kasmi, Enis Kurti, Amell Nuti, Amra Dushku, Ardit Dervishi.
Medalje argjendi 7 garues.
🥈 Amrudin Hoxha, Mersida Demiri, Amella Nuti, Hadi Resulbegu, Abdullah Dervishi, Vesa Dervishi, Albjon Hykaj.
Medalje bronzi 3 garues.
🥉 Eldar Muçaj, Hakush Fici, Isuf Gjençiq.

Në diciplinën e Formave morën pjesë 21 garues.
Medalje të arta fituan 13 garues.
🥇 Vesa Dervishi, Sara Kraja, Hadi Resulbegu, Medina Kanaqeviq, Enes Dushku, Ardit Dervishi, Hana Tivari, Arta Ismailaga, Amrudin Hoxha, Dion Mustafa, Fiona Kraja, Sumeja Bisha, Edina Kraja.
Medalje argjendi 3 garues.
🥈Bledar Kasmi, Mervana Muçaj, Amra Dushku.
Medalje bronzi 5 garues.
🥉Mehrudin Muçaj, Armin Kanaqi, Ermir Laniku, Amell Nuti, Sara Dervishi.

Rënditja ekipore sipas kategorive:
Kategoria children vendi i parë 🏆
Kategoria Kadet vendi parë 🏆
Kategoria Senior vendi parë 🏆
Në diciplinën e Formave vendi i parë 🏆
Në rënditjen e përgjithëshme klubi i Taekwondosë Ulqini shpallet klubi më i suksesshëm dhe fiton trofeun e këtij turneut.🏆
Falenderojmë prindërit e garuesve për përkrahje maksimale si dhe sponsorët të cilët na lehtësuan udhtimin tonë në këtë aktivitet sportiv.

Përgaditur nga:
Fikret Dushku, prof.