Nesër provimi i gjuetisë

 

                Lajmerojmë të gjithë të interesuarit që dëshirojne të japin provimin e gjuetisë, të cilët e kanë kryer stazhin e praktikantit, se  me datën 10.10.2018 (e merkurre) do të organizohet provimi i gjuetisë në orën 09.00h në ambijentet e ndërmarrjes publike për ruajtjen dhe kultivimin e egërsirave “Ulqini”, Ulqin , kështu mësohet nga kjo ndërmarrje.

Të interesuarit mund të kontaktojnë këto nr: 067/729-001        067/258-608       069/527-072