Nisen për në Haxh besimtarët myslimanë nga Ulqini (foto)

Sot me, 07.08.2018 ne ora 12:00 u be percjellja dhe nisja e haxhive te Ulqinit nga stacioni i autobuseve.

Siç mësohet nga BI e Ulqinit kete vit për të kryer pelehrinazhin e haxhit shkuan pesëmbedhjet persona nga Ulqini, shkruan Ulqinit Online.

Së bashku me haxhit e tjere te Malit te Zi do t’ju bashkohen edhe atyre te Tiranes ku në mbremje pritet qe te mberrijnë ne Xhide te Arabise.

Kete vit nga Mali i Zi shkojne gjithsej 82 persona