Manifestimi tradicional gjithëpopullor “Vera në Krajë 2018” kësaj të marte – MIRË SE VINI

F T E S Ë

PËR MANIFESTIMIN TRADICIONAL GJITHËPOPULLOR

  VERA NË KRAJË 2018

E martë, më 24 korrik 2018

 në OSTROS, në orën 20:00

 

Mirë se vini!

 

Të nderuar-a qytetarë, bashkëvendës-e e mysafirë-e,

 

Manifestimi   VERA NË KRAJË është manifestim gjithëpopullor, të cilin e themeloi dhe në vazhdimësi po e organizon me sukses tash 26 vjet me radhë, Lidhja Demokratike në Mal të Zi, partia e parë politike e shqiptarëve, në trevat strërgjyshore, sot në Malin e Zi. Është manifestimi i parë gjithëpopullor jo vetëm në këto treva, por edhe më gjerë, të cilin themeluesit e konceptuan si një takim festiv në verë, kur shumica e bashkatdhetarëve tanë, që jetojnë e punojnë në SHBA, Australi dhe shtete të ndryshme të Evropës, kthehen në atdhe për pushime, po edhe si promovim të prodhimeve bujqësore e ushqimeve vendase të përcjellë me këngë e valle shqiptare, i cili, edhe sivjet do të mbahet, të martën në Ostros – Krajë dhe fillon në orën 20:00.

 

Tashmë është bërë traditë që në këtë manifestim të marrin pjesë  jo vetëm vendës nga Kraja, po edhe mysafirë nga Tivari, Ana e Malit e Ulqini, Tuzi – Malësia, Kosova e sidomos nga Shkodra, si dhe shumë turistë që i kalojnë pushimet në Ulqin, Velipojë etj.

 

Gjatë gjithë programit muzikor në vazhdimësi do të lexohen emrat e sponzoruesve, donatorëve dhe porositë për veprimtarinë e tyre.

 

Ju falënderojmë dhe mirë se vini

 

Me respekt.

 PËR

Në Ostros – Krajë, më 8 korrik 2018                             KËSHILLI ORGANIZUES

                                                                                                         KRYETARI,

                                                                                                      SMAJL MILLA