Faik Nika për Zërin e Amerikës: Emigrimi, shqetësim kryesor për shqiptarët në Mal të Zi (video)

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi vlerësohet ndër institucionet më të rëndësishme për komunitetin shqiptar në këtë vend. I themeluar 10 vjet më parë, kjo organizatë është përqendruar në mbrojtjen dhe zhvillimin e kulturës, arsimit dhe të gjuhës së popullatës shqiptar në Malin e Zi.

Kronikën e plotë nga intervista e kryetarit të KKSH-së z. Faik Nika për Zërin e Amerikës mund ta shikoni më poshtë.