“Dashnia jeme” e Gencit dhe Nrg Band (video)

Dje në orën 14:00, kemi bërë publikimin e këngës më të re të prodhuar në Black Fish Entertainment ( Sh.P.K. Black Fish ) , të artistëve Genc Prelvukaj dhe Nrg Band në bashkëpunim. Kënga titullohet “Dashnia jeme” dhe tanimë gjendet nëkanalin zyrtar të kompanisë tonë.

Teksti është realizuar nga Genc Prelvukaj sikurse edhe muzika në tërësi. Video është xhiruar në Prishtinë nga sektori i videoprodhimit në kuadër të Black Fish Entertainment.

Me poshtë keni linkun e këngës në platformën Youtube. https://www.youtube.com/watch?v=6zbpYtWsjAc

Me shumë respekt
Black Fish Entertainment