Ekskluzive: Ja kur dhe ku u vendos Ymer Prizreni në Ulqin

Kohë më parë në Ulqin u bë përurimi i librit “Ulqini në dokumentet malazeze (1880-1915)” të autorit Hajrullah Hajdari.

Ky libër ka të bëjë me një botim të veçantë me  dokumenta te prezantuara  që  i përkasin përiudhës kohore 1880-1915 dhe vijnë  të përkthyera në shqip nga vet autori. Ndër shumë dokumenta te prezantuarta në libër, njëri ka të bëjë edhe me vendosjen e Ymer Prizrenit në Ulqin duke treguar datën dhe ku është vendosur, shkruan Ulqini Online.

Më poshtë mund ta lexoni të plotë këtë pjesë të librit të autorit Hajro Hajdari.