Në Ulqin 140 vjetori i Lidhjes Shqiptare së Prizrenit shënohet me veprimtarinë shkencore

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” Ju fton të merrni pjesë në veprimtarinë shkencore me temë “Trevat shqiptare veriperëndimore në vitet e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit” (me rastin e 140-vjetorit).

Veprimtaria sdo të mbahet ditën e premte, më 22 
qershor 2018, ora 20.00.
Aktiviteti mbahet në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin.