“IBRAHIM BERJASHI – 50 vjet me gazetarinë dhe letërsinë”

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” dhe Televizioni “Teuta” do të organizojnë veprimtarinë kulturore “IBRAHIM BERJASHI – 50 vjet me gazetarinë dhe letërsinë”.
Aktiviteti do të mbahet ditën e martë, më 19 qershor 2018, ora 20.00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin.