Atje ku ushqimi shijon kurse shërbimi të bën për vete – ROYAL, lokali më i ri në Ulqin (foto)

 

/Artikull i sponzorizuar/

Nuk ka as edhe një muaj që ka filluar së punuari dhe mbrëmjeve është vështirë të gjesh një vend të lirë në lokalin më i ri në qytetin e Ulqinit, ROYAL.

Dy pronaret e këtij lokali të sapoçelur, Medo Nika dhe Adi Alaj, punëtorë më përvojë në fushën e shërbimit të ushqimit shprehen të kënaqur me ditët e para të fillimit të punës së tyre. Ata tregojnë se Konoba – Piceria ROYAL, tashmë ka filluar të bëjë klientelen e vet dhe për këtë janë të gëzuar pasi punën planifikojnë ta vazhdojnë edhe gjatë dimrit.

Fillimi i punës së këtij lokali ka rastisur të jetë gjatë muajit të Ramazanit dhe janë me dhjetera familje nga Ulqini dhe rrethina që kanë zgjedhur këtë lokal për të organizuar Iftarin. Ata tregojnë se nuk kanë pasur pothuajse as një mbrëmje të lirë.

Të gjithë ata që vinë njëherë, vinë përsëri, kështu tregon z. Alaj për përvojën e deritanishme.

Royal gjendet në fillim të Plazhit të madh, 100m para se të arrihet te Ura e vjetër në Porto Milenë.

Na urdhëroni, kështu shprehen pronaret e këtij lokali.

/Artikull i sponzorizuar/