Tenisti Rrezart Cungu në Shtëpinë e bardhë takon presidentin Donald Tramp

“Pas fitores se kampionatit të tenisit, Rrezarti bashkë me ekipin e tij pati nderin që të takohej me presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump. Jam i gëzuar që puna e palodhur e djalit tim po shpërblehet dhe që suksesi respekohet”, kështu shkruan ish kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu duke përshkruar një fotografi të djalit të tij, Rrezart Cungut me hiç më pak se presidentin e SHBA-ve Donald Tramp.

Rrezart Cungu përndryshe është një ndër lojtarët më të mirë të tenisit në Mal të Zi, Ai karrieren e vet sportive është duke e vazhduar në SHBA