Nikolla dhe Albini, babë e bir në bashkëpunim në këngën e re

Këngëtari i mirënjohur nga Malësia Nikollë Nikprelaj kësaj radhe vjen ndryshe para publikut që e ndjek dhe që nuk është i pakët.

Këngën më të re ”Linda” këngëtari Nikollë Nikprelaj e këndon së bashku me të birin e tij Albinin.

Shijone këngën.