Art Ujkashi, kampioni aktual i Malit të zi merr pjesë në turneun ndërkombetar të Sofjas në Bullgari


Art Ujkashi kampioni aktual i Malit te zi ne lufta per femije ne kategorine -45 kilogram, me 25-27 maj do te jete pjesemarrës i gares shumë të rëndesishme ne Sofja te Bullgarisë, ,,KARATE 1 YOUTH LEAGUE.

Në kategorinë ku do të marrë pjesë Arti do të jenë 46 konkurente.

Arti përndryshe është djali i sporitstit dhe artistit të madh të qytetit të Ulqinit, Agron Ujkashi, të cilin njëheri e ka edhe trajner.