FORCA URON PËR MUAJIN E MADHËRUESHËM TË RAMAZANIT

 

Të ghithë besimtarëve të fesë Islame i urojë, për shumë vjetë muajin e bekuar të Ramazanit duke i dëshiruar shëndet dhe mbarësi në familjet e tyre. Zoti ua shtoftë të mirat dhe ua lehtësoftë përballimin e agjërimit!

Edhe njëherë, URIME dhe për hajr muaji i Ramazanit!, kështu thuhet në urimin nga Forca e Re Demokratike.

 

 

Zyra e Forca-ës