Sonte në Ulqin koncert i orkestrës së ushtrisë amerikane ne Europë

Te marten me 15 Maj do mbahet koncerti bandit amerikan ( pjese e orkestres se ushtrise amerikane ne Europe).

 

Behet fjale per muzicienta profesional te stacionuar ne Europe ne trupat ushtarake per te promovuar kulturen e muzikes amerikane.  I quajnë Ambasadore te Muzikes Amerikane.

 

 

Ato sjellin energji publikut në tërë Europën duke performuar hitet e Michael Jackson, Steve Wonder, Bruno Mars e shumë të tjerë.

 

Mund te shihni ne youtube video te shkurte qe kane bere ato per te paralajmeruar viziten e vet si dhe postimet e ambasades sone ne Facebook dhe Instagram:

 

https://www.youtube.com/watch?v=uY5jnbxSjyI

 

https://www.facebook.com/montenegro.usembassy/videos/10156392787949712/

 

https://www.instagram.com/p/BihIjlFhbpk/

 

Zakonisht, bandi bën koncerte ne kryeqendra sic jane Berlini, Madridi, Kopenhaga, Zagrebi etj.  Sonte ky grup na nderon me ardhjen në qytetin tonë në Ulqin.

QENDRA PER KULTURE, 15 MAJ, 1900