Hajrullah Hajdari – Përurimi i librit “Ulqini në dokumentet malazeze (1880-1915)”

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Qendrën e Kulturës – Bibliotekën e Ulqinit do të bëjë përurimin e librit “Ulqini në dokumentet malazeze (1880-1915)” të autorit Hajrullah Hajdari.

Përurimi do të bëhet ditën e hënë, më 14 maj 2018, ora 20.00, në Bibliotekën e Qytetit – Ulqin.