“Shqiponjat” nga Ulqini sjellin 100 TIMES (video)

Shqiponjat

Grupi “Shqiponjat” nga Ulqini kanë lansuar videoklipin e ri ‘SHQIPONJAT 100TIMES”.
Ky është një projekt i ri i këtij grupi ku muzikën e ka bërë Shkelqim Ravja, videoklipin Gezim Mavric.

Deri tani ky videoklip është pritur mirë me klikime dhe shperndarje ne rrejte sociale.

Më poshtë mund të shikoni videoklipin.