“Krejt Kosova në Ulqin” (video)

Pasdrekja e së premtes dhe paradrekja e së shtunës ka shënuar fluksin e parë dhe të madh të mysafirëve në qytetin e Ulqinit ku edhe kësaj here dominojnë ato nga Kosova.

Në pikën kufitare të Sukubinës numri i madh i automjetëve me regjistrim nga Kosova tregon se edhe këtë vit mysafirët e parë dhe të përhershëm janë nga shteti më i ri në ballkan. Edhe pse është vështirë të flitet me numra, mendohet që në Ulqin për momentin janë mbi 15 mijë mysafirë.

Për shqiptarët nga Kosova,  Ulqini mbetet qyteti i tyre i preferuar për të kalaur qoftë edhe një ditë.

Edhe ditët në vazhdim, duke përfituar nga ditët e pushimit për nder të 1 Majit numri i mysafirëve në qytetin e Ulqinit do të jetë mjaft i madh, nëse shihet tendenca e kesaj të shtune e të diele.

Kafja e mëngjesit buzë deti apo edhe një zhytje në ujë në ka mesi i ditës nuk duhen humbur.

 

https://www.facebook.com/ardi.sabani.37/videos/2060525760895312/?t=0

 

https://www.facebook.com/rivacaffe/videos/1129596707180864/?t=11