“Tirana Challange 2018”: Edhe një trofe për Taekwondo Ulqinin


TAEKWONDO ULQINI
Të dielen me 15.04.2018 në Tiranë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Tirana Challange” 2018. Në këtë aktivitet sportiv u paraqitën mbi 500 garues nga vendet e rajonit. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 24 garues. Rezultati për Ulqinit ishte; gjithsejt 20 medalje. Të arta 5 medalje, të argjendit 7 medalje dhe të bronzit 8. Në rënditjen e përgjithshme klubi i Taekwondo-së Ulqini fitoi kupën🏆 e vendit të tretë.
Me medalje të arta u kurorzuan garuesit:
🥇Mervana Mucaj
🥇Sara Kraja
🥇Amella Nuti
🥇Amar Bakalli
🥇Hava Malokraja
Medalje të argjendit
🥈Enis Kurti
🥈Bledar Kasmi
🥈Arta Ismailaga
🥈Amra Dushku
🥈Merisa Malokraja
🥈Harun Dervishi
🥈Mersida Demiri
Medalje të bronzit
🥉Amell Nuti
🥉Edina Kraja
🥉Medina Kanaqi
🥉Isuf Gjenciq
🥉Enes Dushku
🥉Abdullah Dervishi
🥉Besart Kuqi
🥉Jahja Dervishi

Falenderojmë të gjithë ata që kontribuan në sukseset e klubit të Taekwondo-së Ulqini. Poashtu falenderojmë mikun Julian Caca për mikëpritje.

Kryetrajneri: Fikret Dushku prof.