Ekipi i Taekwondo-së Ulqini ktheht me dy trofe nga Sarajeva

 

Të shtunën me datë 10.03.2018 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 21 garues në të dy diciplinat, në Forma (poomsae) dhe Ndeshje (kyorugi). Gjithësejt medalëje të fituara 28 dhe dy trofe, prej tyre 12 medalje të arta, 12 medalje argjendi dhe 4 medalje të bronzit. Në rënditjen e përgjithshe në diciplinën e Formave Taekwondo Ulqini fiton trofeun e vendit të parë, ndërsa në diciplinën e ndeshjeve fiton kupën e vendit të tretë.

Në diciplinën e formave u fituan gjashtë medalje të arta, pesë medalje të argjendit dhe tre medalje të bronzit.

Medaljet e arta i fituan këto garues.

Enes Dushku

Fiona Kraja

Dion Mustafa

Astrit Resuloviq

Medina Kanaqevieq

Fikret Dushku

Medaljet e argjendit i fituan garuesit:

Sara Kraja

Bledar Kasmi

Amra Dushku

Sumeja Bisha

Amrudin Hoxha

Medaljet e bronzit i fituan garueset:

Amella Nuti

Merisa Malokraja

Arta Ismailaga

 

Në diciplinën e ndeshjeve garuesit e Ulqinit patën këtë suksesë. Gjashtë medalje të arta, shtatë medalje të argjendit dhe një medalje të bronzit.

Medaljet e arta i fituan garuesit:

Amar Bakalli

Amell Nuti

Bledar Kasmi

Egzon Lika

Mervana Mucaj

Arta Ismailaga

Medaljet e argjendit i fituan garuesit:

Abdullah Dervishi

Enes Dushku

Enis Kurti

Amella Nuti

Amra Dushku

Merisa Malokraja

Sara Kraja

Medalje bronzit

Jahja Dervishi

Në diciplinën e Formave Taekwondo Ulqini fiton kupën vendin e parë, ndërsa në diciplinën e ndeshjeve kupën e vendit të tretë.