Njoftim pët dhënien e provimit të gjuetisë

N.P. “ULQINI” Ulqin

J.P. “ULCINJ”Ulcinj

 

L A J M E R I M

 

                Lajmerojmë të gjithë të interesuarit që dëshirojne të japin provimin e gjuetisë, të cilët e kanë kryer stazhin e praktikantit, se  me datën 15.02.2018 (e ejte) do të organizohet provimi i gjuetisë në orën 09.00h në ambijentet e ndërmarrjes publike “Ulqini”, Ulqin për ruajtjen dhe kultivimin e egërsirave.

Të interesuarit mund të kontaktojnë këto nr:

067/729-001        067/258-608       069/527-072