BKA në mbështetje të listës së Forcës: E denjë për të zhvilluar Komunën e Ulqinit

Në takimin e mbajtur me kryetarin  dhe përfaqësuesit e Forcës së Re Demokratike, Kryesia e BKA e vlerëson programin e saj dhe listën e kandidatëve si kombinim më të denjë për të zhvilluar Komunën e Ulqinit dhe klimën e biznesit në të, si dhe të mbrojë të ardhmen e rinisë dhe vlerave tona kombëtare, kështu thuhet në një kumtesë të shkurt nga Biznis Klub Ana e Malit.

Këtë takim e konfirmon edhe kryetari i Forcës Nazif Cungu në një postim të tij në rrjetin social fb.