ANDREA DRAGOJEVIQ NËNKAMPIONE NË KAMPIONATIN BALLKANIK

 

Garuesja e Klubit te karatese ,,Rei’’ Andrea Dragojeviq shpallet nënkampione në Kampionatin ballkanik për kadet, junior dhe u21 senior i cili u mbajt ne Herceg Novi.

Andrea u kurorzua me medaljen e argjende ku u tregua shume  e fuqishme ku ajo ishte superiore deri ne finale. Ajo ne luften e pare ishte e lire kurse ne luften e dyte fitoj garuesen nga Kroacia ndërsa në luften e trete fitoj njesoj bindshem garuesen nga Bosna e Hercegovina.

Në gjysemfinale ajo takohet me garuesen nga Kroacia ku përseri fitoi bindshem dhe në këtë mënyrë arriti deri ne finalen e madhe.

Në finale u takua me garuesen nga Serbia dhe aty u ndal, pasi humbur,  por duhet te cekim se garuesja nga Serbia eshte kampione e botes.

Kky eshte sukses tjeter  i klubit te karatese Rei.

Në këtë klub shprehen të kënaqur me arritjet e sportisteve të tyre gjatë gjithë këtij viti.