Jakup Betuzi bashkon ekipet shqiptare në Ulqin


Më sa duket edhe kyt vit Ulqini do të jet opcioni i parë për ekipet shqiptare për zhvillimin e fazes dimrore. Këtë rradhë falenderimet i takojnë ish portierit ulqinak por tesh shume i sukseshem dhe i aftë ne biznes, Jakup Betuzit.
Muajët janar dhe shkurt pritet te jet plot me ekipe nga Shqiperija dhe Kosova. Gjithashtu intersime kanë shprehur edhe ekipet malezeze si dhe disa nga Serbia. Bashkëpunimi serioz me ekipe shqiptare si në Kosovë por dhe Shqiperi i Jakup Betuzit dhe agensionit turistik Arlind Tours i pronarit Muslim Llolla me sa duket do te sjellin nje numer te madhe ekipeve ne qytetin e Ulqinit.
Synimi është edhe biznesi por edhe më shume që Ulqini mos ta humbas edhe turzimin dimror që më vite ekipet nga regioni zhvillojnë fazën dimërore dhe përgaditjet ne qytetin e Ulqinit, tregon Betuzi.
Sipas informatave qe qarkullojnë mund te ndodh që në Ulqin gjatë fazës dimërore të zhvillojne pergaditjet edhe disa ekipe të mëdha shqiptare, por emrat e tyre nuk janë zbuluar akoma.