Vjen nga Korça, niset nga Shkodra dhe mbërrin i pari në Ulqin – Ilir Këllezi fitues i Maratonës së Pavarësisë 2017 (foto)

Edhe këtë vit, sot më 28.11.2017, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve  në bashkëpunim me Komunën e Ulqinit dhe Bashkinë e Shkodrës, tashmë për të gjashtin vit me radhë, organizuan MARATONËN E PAVARËSISË 2017, Shkodër – Ulqin.

Fitues i MARATONËS SË PAVARËSISË 2017 Shkodër – Ulqin është korçari Ilir Këllezi i cili arriti që më sukse ta kaloi rrugën rreh 42 km të gjatë për të mbërritur i pari në cak.

Foto nga G. Nimanbegu