Kraja – Ana e Malit, ndeshje volejbolli për nder të 28 Nëntorit

Me një aktivitet të bukur sportiv, të rinjtë nga Kraja dhe Ane e Malit festojnë festën më të madh shqiptare, 28 Nëntorin – Dita e Flamurit.

Ndeshja e volejbollit ndërmjet Krajës dhe Anës së Malit është paraparë të luhet sonte, e diel me 26 nëntor, me fillim nga ora 17.

Ndeshja luhet në sallën e Shkollës filollore ”Gjergj Kastrioit – Skenderbeu” në Ostros.