Ja se si Dritani i këndon ”arbreshës së tij” (video)

Kënga ”Dy manushaqe” është një ndër këngët më të popullarizuara të Arbëreshëve të Italisë në trojet shqiptare dhe pothuajse këndohet çdo herë në gëzimet e ndryshme familjare.

Kështu ndodhi edhe në një gëzim familjar në Ulqin ku i pranishëm ishte edhe kryetari i Lëvizjes qytetare URA, Dritan Abazoviqi. Dritani nuk i’u rezistoi emocioneve që sjellë kjo këngë duke bërë që ta këndojë atë bashkë më këngëtaren dhe shokët.

Për më shumë shikoni videon e marrë nga faqja e Z. L. në FB.